Metaalbewerking, plaatbewerking, lasersnijden, straatmeubilair, ...

FE+ ISO 9001:2015 gecertificeerd

FE+ ISO 9001 gecertificeerd

Tastbaar bewijs hoeveel
kwaliteit voor FE+ betekent!

Bekijken »

Project in de kijker

Trumpf lasersnijmachine met Liftmaster

Lasersnijmachine

Over ons

Het verhaal van Feplus is er eentje van passie voor metaal, van gedrevenheid, knowhow en creativiteit van een sterk team. Professionals die een nieuwe wind doen blazen in de wereld van metaalbewerking op maat. De naam FE+ past perfect in dit plaatje: ijzer (ferrum) met een plus, symbool voor de meerwaarde die wij elke dag creëren voor onze professionele klanten. Met succes.

FE+ ontstond in mei 2006 onder de vleugels van Laborex. De focus lag op de productie van metalen en metaalplaten die voornamelijk zouden worden aangewend voor intern gebruik bij het moederbedrijf. Al snel volgde een grotere afzetmarkt en groeide FE+ uit tot een Belgische referentie op het vlak van metaalbewerking en plaatbewerking, lasersnijwerk, laswerken en constructie voor bedrijven. Met een knappe 100% interne productie!
 

ISO 9001:2015

FE+ is ISO 9001:2015 gecertificeerd.

We kregen het certificaat volgens de ISO 9001:2015 norm op 17 oktober 2016. Deze werd overhandigd door Vinçotte NV.
 

Slimme investeringen

Er volgde een periode van investeringen, zoals de aankoop van een nieuwe Trumph lasersnijmachine. We konden zo nog sneller perfect afgemeten metaalwerk afleveren en ook complexe ontwerpen uit inox, aluminium of staal kregen vorm. En omdat een gespecialiseerd metaalproject zonder twijfel om een 3D-voorontwerp vraagt, schakelden we in 2012 over naar het tekenprogramma Solid Works.

Ons aanbod hebben we ondertussen uitgebreid met modulair straatmeubilair voor steden en gemeenten. FE+ koppelt het visuele aan het functionele, zodat vuilbakken en zitbanken niet alleen mooi zijn, maar tevens netheid en comfort uitstralen. Productie gebeurt trouwens in ons eigen atelier te Olen. Geen overbodige (transport)kosten, wél de garantie op maatwerk van uitstekende kwaliteit.

Samen brainstormen over de deskundige uitwerking van uw metaalproject? Neem snel contact met ons op!

Contacteer ons >>

* Wij behandelen geen particulieraanvragen

FE+  Metaalbewerkingplaatbewerking

Hagelberg 15
Industriezone 3 'De Heze'
B-2250 Olen
Tel.  +32(0)14 28 38 10
Fax  +32(0)14 28 38 11
info@feplus.be
BE 0881.272.912