Metaalbewerking, plaatbewerking, lasersnijden, straatmeubilair, ...

FE+ ISO 9001:2015 gecertificeerd

FE+ ISO 9001 gecertificeerd

Tastbaar bewijs hoeveel
kwaliteit voor FE+ betekent!

Bekijken »

Project in de kijker

Trumpf lasersnijmachine met Liftmaster

Lasersnijmachine

Boomroosters, boombeugels en boombescherming

Boomroosters, boombeugels of gewoon boombescherming. Het beschermen van boomwortels en boomstammen kan verschillende vormen aannemen. Volledig volgens uw ontwerp, produceert FE+ in eigen beheer functionele en fraaie boomroosters, boombeugels of boombescherming.

 

Boomroosters maken het verschil voor boomwortels

Bomen verhogen de levenskwaliteit in stadscentra en verdienen daarom voldoende bescherming, bijvoorbeeld tegen vandalisme. Daarbij kunnen boomroosters helpen.

Goede boomroosters laten water en zuurstof door, zodat de wortels volop kunnen groeien. Ook de stam kan blijven mee groeien als de boomroosters voorzien zijn van een uitneembare binnenring.
 

Boombeugels als bescherming voor de boomstam

Een gezond stadscentrum kent heel wat fietsverkeer. Bomen zijn dan een geliefde parkeerplaats om fietsen tegen te plaatsen. Om de stam te beschermen tegen te veel gebruik, kan een stad boombeugels plaatsen.

Hoge boombeugels vormen als het ware een hele of halve omheining rond de boomstam. De vorm van de boombeugels bepaalt dan of deze gebruikt kunnen worden als fietsleuning of niet. Daarin hebt u de keuze uit rechte of gebogen boombeugels. Of volgens een geheel eigen ontwerp.
 

Boombescherming in alle vormen en maten

Boombescherming is voor FE+ niet enkel functioneel, maar vervult ook een belangrijke esthetische rol in het straatbeeld. Daarom laten wij ons graag uitdagen door uw eigen ontwerpen of leveren advies waar nodig.

We produceren boombescherming in allerlei vormen. Rond, vierkant, ovaal, hexagonaal, met of zonder uitsnijdingen of perforatie. Enkel ter bescherming van de wortels of een volledige bescherming van de stam. En met optionele kanaaltjes voor afvoer van het regenwater en meer.

Versiering van boomroosters en boombeugels, zoals integratie van licht of het aanbrengen van uw logo, is ook mogelijk.

 

Contacteer ons voor uw boomroosters >>

FE+  Metaalbewerkingplaatbewerking

Hagelberg 15
Industriezone 3 'De Heze'
B-2250 Olen
Tel.  +32(0)14 28 38 10
Fax  +32(0)14 28 38 11
info@feplus.be
BE 0881.272.912