Metaalbewerking, plaatbewerking, lasersnijden, straatmeubilair, ...

Metalen straatmeubilair: zitbanken, plantenbakken, vuilbakken, fietsrekken

Straatmeubilair krijgt nogal gauw het etiket van ‘aankleding’ van het straatbeeld. Toch heeft straatmeubilair niet alleen een louter esthetische rol, maar zeker ook een functionele rol. Denk maar aan verkeersgeleiders voor de veiligheid, zitbanken voor comfort en vuilbakken voor het proper houden van de straat.

Kwaliteitsvol straatmeubilair van eigen bodem

Steden en gemeenten zorgen dus best voor kwaliteitsvol straatmeubilair dat bestand is tegen ruwe weersomstandigheden en frequent gebruik. Feplus is gespecialiseerd in het ontwerpen en verzorgen van metalen straatmeubilair, zoals zitbanken, plantenbakken en fietsrekken, dat aan de hoogste kwaliteitseisen voldoet.

Door al het straatmeubilair in ons eigen atelier te fabriceren, kunnen we steeds de kwaliteit controleren én overbodige kosten uitsluiten. Geen doorverkoopkosten of transportkosten vanuit het buitenland. We leveren straatmeubilair van een 100% Belgische productie.

Offerte aanvragen >>
 

Creatief in straatmeubilair met techniek én ontwerp

Feplus werkt uw straatmeubilair in verschillende materialen af, gaande van inox, aluminium, (corten)staal, met coating of galvanisatie, tot het afwerken met diverse houtsoorten.

Maar de creativiteit houdt daar niet op. We engageren ons om het straatbeeld op te fleuren met kwaliteitsvol én functioneel straatmeubilair. Daarvoor staan we steden en gemeenten graag bij met de realisatie van een eigen ontwerp en leveren professioneel advies voor het uitwerken van hun ideeën.

Contacteer ons voor uw straatmeubilair >>

* Wij behandelen geen particulieraanvragen
 

Ons aanbod straatmeubilair omvat:

FE+  Metaalbewerkingplaatbewerking

Hagelberg 15
Industriezone 3 'De Heze'
B-2250 Olen
Tel.  +32(0)14 28 38 10
Fax  +32(0)14 28 38 11
info@feplus.be
BE 0881.272.912