Metaalbewerking, plaatbewerking, lasersnijden, straatmeubilair, ...

Metalen afvalbakken, zitbanken of fietsenstalling voor openbare projecten

Onze kennis over en ervaring met metaalbewerking gaat verder dan het standaard metaalwerk. We willen ook een maatschappelijke functie vervullen door projecten op maat voor steden en gemeenten af te werken.

Hierbij overstijgen we het gewoonlijke halffabrikaat of metalen eindproduct en gaan we samen met het stads- of gemeentebestuur de uitdaging aan om een volledig afgewerkt resultaat op maat af te leveren.

 

Metaalbewerking als functionele meerwaarde voor het straatbeeld

Ons doel is niet enkel het straatbeeld in uw stad of gemeente op te fleuren, maar tevens een functionele meerwaarde te bieden voor de inwoners. Metaal, zoals inox, aluminium of staal kan hier zowel een principiële als een ondersteunende rol spelen voor ander materiaal zoals hout of steen.

Hieronder vindt u reeds enkele gerealiseerde projecten ter referentie.
Bent u overtuigd? Neem dan vrijblijvend contact op met ons voor advies of een offerte.  

Contacteer ons >>

* Wij behandelen geen particulieraanvragen

 

Referenties metaalbewerking voor steden en gemeenten

Puur Belgisch straatmeubilair

Vaak wordt straatmeubilair in het buitenland geproduceerd. Dit heeft echter als grote nadeel dat het door heel wat handen moet passeren vooraleer het hier in het straatbeeld verschijnt.

Door het Belgische straatmeubilair in België zelf te produceren en alle buitenlandse tussenschakels uit te schakelen, kunnen we maatwerk leveren aan een gunstig prijstarief.

Aan maatwerk denken we bijvoorbeeld aan personalisatie van straatmeubilair - want voor een lasersnijmachine die in het atelier een fietsstaander bewerkt, maakt het geen verschil om ook nog even een logo in te branden - tot exclusieve ontwerpen, zoals onze bushalte in Aalst met fraaie art-deco kenmerken, dat je eerder in een wereldstad als Parijs zou verwachten, maar we toch vol trots voor ons eigen Belgen-landje hebben mogen produceren.

Met onze straatmeubilair-ontwerpen hebben wij al een 15 à 20-tal steden en gemeenten kunnen overtuigen van onze kwalitatieve producten. Elk project wordt afgetoetst op esthetiek, duurzaamheid, gebruiksvriendelijkheid en prijs, en voor complexere constructies uiteraard ook op technische aspecten als stabiliteit en windbelasting. 

Contacteer ons voor Belgisch straatmeubilair >>

* Wij behandelen geen particulieraanvragen

FE+  Metaalbewerkingplaatbewerking

Hagelberg 15
Industriezone 3 'De Heze'
B-2250 Olen
Tel.  +32(0)14 28 38 10
Fax  +32(0)14 28 38 11
info@feplus.be
BE 0881.272.912