Metaalbewerking, plaatbewerking, lasersnijden, straatmeubilair, ...

Metaalbewerking en Plaatbewerking

Metaalbewerking en plaatbewerking voor professionals staan centraal in ons atelier dat gespecialiseerd is in professioneel maatwerk. We fabriceren zowel metalen plaatwerk als metalen constructies met als resultaat een halffabrikaat of een volledig afgewerkt product.

Dankzij jarenlange investeringen in de nieuwste technologieën en opleiding van ons gespecialiseerd team kunnen wij u een uitmuntende dienstverlening én een snelle productietijd garanderen. Gaat u in zee met FE+, dan gaat u in zee met een absolute specialist in metaalbewerking en plaatbewerking. En dat in elke bedrijfssector!

Offerte aanvragen >>


Metaalbewerking: vakkundig en precies

Metaalbewerking is een bewerkingstechniek die metalen bewerkt tot individuele of grotere onderdelen. Bij FE+ Olen zorgt ons gespecialiseerd team voor de metaalbewerking van al uw metalen op maat.


Professionele plaatbewerking

Plaatbewerking is een specialisatie van metaalbewerking. Net zoals bij metaalbewerking, staat ook bij plaatbewerking een kwalitatieve voorbereiding van het productieproces centraal. Plaatbewerking is een bewerkingstechniek voor het bewerken van industrieel metalen plaatwerk. Voor al uw plaatwerk kunt u bij ons terecht voor een plaatbewerking op maat.


Bewerking van verschillende metaalsoorten

Er zijn tal van metaalsoorten die een metaalbewerking en plaatbewerking vereisen. Deze metalen zijn onder andere brons, messing, gelegeerd zink, lood, koper, staal, ijzer, aluminium, inox, titanium en cortenstaal


Constructie van bewerkt materiaal

Bewerkte metalen platen en de onderdelen die met de laser werden uitgesneden stellen we vakkundig samen tot de gewenste eindproducten. Voor het lassen schakelen we onze hoogopgeleide lassers en TIG- en MIG-lastoestellen in.

Is uw metaalbewerking of plaatbewerking echter meer complex, dan vragen wij onze engineersafdeling om vóór de constructie de ontwerpen uit te tekenen in 3D-modellen. Indien nodig voeren wij ook metingen ter plaatse uit. Meer info


Afwerking van metalen

Metaalbewerking is pas compleet als het metaal een functie krijgt. Afgewerkte producten zoals gevelbelettering, ventilatieroosters, deurframes, vuilbakken, ... zijn bijna dagelijkse bekroningen van ons vakmanschap. Maar FE+ doet niet alleen het plooien, laseren en construeren van metaal, we leveren ook de perfecte nabewerking en afwerking van het metaal. Een greep uit onze mogelijkheden aan metaalbewerking en plaatbewerking:

Zoekt u iemand die uw metalen kan bewerken, construeren en/of afwerken voor uw bedrijf? Twijfel dan niet om ons te contacteren voor onze diensten metaalbewerking en plaatbewerking.

Contacteer ons >>

* Wij behandelen geen particulieraanvragen

FE+  Metaalbewerkingplaatbewerking

Hagelberg 15
Industriezone 3 'De Heze'
B-2250 Olen
Tel.  +32(0)14 28 38 10
Fax  +32(0)14 28 38 11
info@feplus.be
BE 0881.272.912