Metaalbewerking, plaatbewerking, lasersnijden, straatmeubilair, ...

FE+ ISO 9001:2015 gecertificeerd

FE+ ISO 9001 gecertificeerd

Tastbaar bewijs hoeveel
kwaliteit voor FE+ betekent!

Bekijken »

Project in de kijker

Trumpf lasersnijmachine met Liftmaster

Lasersnijmachine

Ontbraammachine

De ontbraammachine is het nieuwste toestel in het machinepark van Feplus. Deze machine borstelt braampjes weg op gelaserde inox, aluminium en stalen onderdelen. Wanneer we uw bestelling laseren, willen we uiteraard enkel het beste resultaat afleveren. Daarom ontbramen of schuren we de bewerkte onderdelen om ze helemaal egaal te maken.

Hoe werkt een ontbraammachine?

De gelaserde onderdelen worden op een lopende band gelegd en gaan langzaam van de ene naar de andere kant van de ontbraammachine. Ondertussen borstelt een groot draaiend mechanisme van acht ontbramers de onderdelen schoon. Zo krijgt uw bestelling de zorg die het verdient.
 

 

Andere metaalbewerkingsmachines

Naast de nieuwe ontbraammachine, bewerkt Feplus de inox, aluminium en stalen onderdelen met nog tal van andere toestellen. De belangrijkste metaalbewerkingsmachines zijn:

Deze machines zijn niet te huur, maar tonen aan wat wij allemaal voor u en uw bedrijf kunnen doen. Feplus voldoet aan elke vraag in de metaalbewerkingsindustrie, of het nu gaat om seriewerk of stukken op maat. Aarzel dus niet om ons te contacteren. Uw maatwerk is voor ons van groot belang!

Contacteer ons >>

(Wij behandelen geen particulieraanvragen)

FE+  Metaalbewerkingplaatbewerking

Hagelberg 15
Industriezone 3 'De Heze'
B-2250 Olen
Tel.  +32(0)14 28 38 10
Fax  +32(0)14 28 38 11
info@feplus.be
BE 0881.272.912