Metaalbewerking, plaatbewerking, lasersnijden, straatmeubilair, ...

FE+ ISO 9001:2015 gecertificeerd

FE+ ISO 9001 gecertificeerd

Tastbaar bewijs hoeveel
kwaliteit voor FE+ betekent!

Bekijken »

Project in de kijker

Trumpf lasersnijmachine met Liftmaster

Lasersnijmachine

Lasersnijmachine

Het lasersnijden van stalen, aluminium of inox platen gebeurt met onze Trumpf lasersnijmachine, type 5030, die een vermogen heeft van 5 kW. Snelheid en precisie zijn de twee belangrijkste kenmerken van onze lasersnijmachine. Hierdoor kunnen wij u mooie eindresultaten garanderen.

Op onze lasersnijmachine kunnen uw DXF-files rechtstreeks geïmporteerd worden zonder tijdverlies.

 

Werkwijze Trumpf Lasersnijmachine

Onze Trumpf lasersnijmachine, uitgerust met een Liftmaster, zorgt voor de automatische belading. De Liftmaster neemt zelf d.m.v. zuignappen de gewenste platen in inox, staal of aluminium. Vooraleer de Liftmaster het laserwerk op de lasersnijmachine legt, controleert hij eerst via een sensor of hij de juiste plaatdikte of plaatgrootte genomen heeft. Wanneer deze controle uitgevoerd is geweest, schuift de Liftmaster voorzichtig het laserwerk in de lasersnijmachine, waarna de lasersnijmachine de gewenste vormen uit de plaat begint te laseren.

Terwijl de lasersnijmachine het laserwerk aan het lasersnijden is, zorgt de Liftmaster ervoor dat er al een volgende plaat op de lasersnijmachine ligt, zodat deze doorgeschoven kan worden wanneer de vorige plaat volledig uitgesneden is.

Nadat de stalen, aluminium of inox plaat volledig uitgesneden is, schuift de lasersnijmachine deze plaat terug naar achteren, waarna de Liftmaster d.m.v. zijn zuignappen de gelaserde plaat opheft en deze op een stapel aan de kant legt. Vervolgens kan het gehele proces weer van voor af aan beginnen.

 

Klik op de foto's voor een grotere weergave.

 

Contacteer ons >>

Trumpf lasersnijmachine met LiftmasterTrumpf lasersnijmachine met Liftmaster voor automatische beladingLasersnijden met Trumpf lasersnijmachineWerkwijze Trumpf lasersnijmachine

FE+  Metaalbewerkingplaatbewerking

Hagelberg 15
Industriezone 3 'De Heze'
B-2250 Olen
Tel.  +32(0)14 28 38 10
Fax  +32(0)14 28 38 11
info@feplus.be
BE 0881.272.912