Metaalbewerking, plaatbewerking, lasersnijden, straatmeubilair, ...

FE+ ISO 9001:2015 gecertificeerd

FE+ ISO 9001 gecertificeerd

Tastbaar bewijs hoeveel
kwaliteit voor FE+ betekent!

Bekijken »

Project in de kijker

Trumpf lasersnijmachine met Liftmaster

Lasersnijmachine

Uitgebreid machinepark voor metaalbewerking

Naast een ruime voorraad metalen platen, kokers en buizen uit aluminium, staal en inox, beschikt Feplus over een uitgebreid en modern machinepark voor metaalbewerking.

Hiermee leveren we bedrijven dagelijks zowel stukwerk als groot en middelgroot seriewerk en wenden we onze jarenlange ervaring en expertise aan om ook technisch en complex metaal- en plaatwerk vakkundig af te werken.

 

Uitgebreide en permanente voorraad metaalproducten

Door het grote aanbod in bewerkings- en afwerkingsmethoden hebben wij steeds een uitgebreide en permanente voorraad in ons magazijn, dat tevens beschikt over een eigen afhaalbalie. Verschillende soorten platen, kokers en buizen in inox, aluminium en staal, geperforeerde platen, traanplaten, enz. Daarenboven allemaal in verschillende lengtes en diktes om steeds onmiddellijk uw ontwerp te verwezenlijken.

 

Onze metaalbewerkingsmachines

De belangrijkste metaalbewerkingsmachines waarmee Feplus de inox, aluminium en stalen onderdelen bewerkt, zijn:

Deze metaalbewerkingsmachines zijn niet te huur, maar tonen aan wat wij allemaal voor u en uw bedrijf kunnen doen. Naast het gediversifieerd machinepark, vullen vakmanschap en de jarenlange ervaring ons aan om aan iedere vraag in de metaalbewerkingsindustrie te voldoen. Zowel groot en middelgroot seriewerk als stukken op maat. Aarzel dus niet om ons te contacteren. Uw maatwerk is voor ons van groot belang!

Contacteer ons >>

* Wij behandelen geen particulieraanvragen

FE+  Metaalbewerkingplaatbewerking

Hagelberg 15
Industriezone 3 'De Heze'
B-2250 Olen
Tel.  +32(0)14 28 38 10
Fax  +32(0)14 28 38 11
info@feplus.be
BE 0881.272.912