Metaalbewerking, plaatbewerking, lasersnijden, straatmeubilair, ...

FE+ ISO 9001:2015 gecertificeerd

FE+ ISO 9001 gecertificeerd

Tastbaar bewijs hoeveel
kwaliteit voor FE+ betekent!

Bekijken »

Project in de kijker

Trumpf lasersnijmachine met Liftmaster

Lasersnijmachine

Constructie metalen onderdelen onder eigen dak

Feplus beschikt over een uitgebreid en modern machinepark en hoog opgeleide medewerkers om alle finale constructiewerken volledig onder eigen dak uit te voeren.

Platen uit inox, aluminium of staal die we op onze plooibank bewerkten, worden door onze medewerkers samengezet met de metalen onderdelen die we uitsneden met de laser.

Ook het lassen blijft volledig bij Feplus. Hiervoor beschikt ons team over de meest moderne TIG- en MIG-lassers en is iedere lasser ook opgeleid in stiftlassen en puntlassen.

 

Voorontwerpen van uw metaalconstructie

Mocht het nodig zijn, beschikken wij ook over een dienst studie & ontwikkeling. Daarin gaan onze engineers aan de slag om uw idee uit te tekenen in 3D ontwerpen met de Solid Works software.

Het is zelfs mogelijk om op locatie metingen uit te voeren of het ontwerp uitvoerig te bespreken, zodat onze engineers steeds een perfecte tekening kunnen voorleggen.

Aarzel niet om ons te contacteren voor een eerste verkennend gesprek of leg ons gerust uw concrete idee voor. Wij bewijzen ons graag tijdens een bezoek of nodigen u uit op ons bedrijf om alle mogelijkheden en ons team in werking te zien.

Neem nu alvast een kijkje bij onze referenties.

Klik op de foto's voor een grotere weergave.
 

Contacteer ons >>

Constructiewerken: smeedwerk, balustrades en tredenConstructiewerken: smeedwerk, balustrades en tredenConstructiewerken: smeedwerk

FE+  Metaalbewerkingplaatbewerking

Hagelberg 15
Industriezone 3 'De Heze'
B-2250 Olen
Tel.  +32(0)14 28 38 10
Fax  +32(0)14 28 38 11
info@feplus.be
BE 0881.272.912