Metaalbewerking, plaatbewerking, lasersnijden, straatmeubilair, ...

FE+ ISO 9001:2015 gecertificeerd

FE+ ISO 9001 gecertificeerd

Tastbaar bewijs hoeveel
kwaliteit voor FE+ betekent!

Bekijken »

Project in de kijker

Trumpf lasersnijmachine met Liftmaster

Lasersnijmachine

Professionele metaalbewerking als pluspunt voor uw project

Feplus staat voor Belgisch maatwerk voor bedrijven in metaalbewerking, plaatbewerking, lasersnijden, constructiewerken en laswerken. Dankzij onze gespecialiseerde medewerkers en ons hoogtechnologisch machinepark, kunt u er op rekenen dat uw bestelling 100% in eigen productie vervaardigd wordt.

Alle metaalbewerking gebeurt in eigen huis, volgens uw wens. Wij leveren zowel halffabrikaten als afgewerkte producten in staal, aluminium en inox.

Door onze ruime voorraad aan materialen, kunnen wij bedrijven snelle levertijden garanderen en zijn er geen overbodige transportkosten met een gunstig effect op onze prijzen.

Onze passie voor metaal, een solide knowhow, een deskundige aanpak en een vleugje doordachte creativiteit, dat zijn onze pluspunten waarop u als klant kan rekenen.
 

Metaalbewerking als meta(al)morfose

Een ventilatierooster, een rolkar, een vuilbak. U staat er misschien niet altijd bij stil wat de grondstoffen van deze dagelijkse objecten zijn. Of hoe uit een klompje metaal dat uit het diepste van de aarde komt, een functioneel voorwerp wordt geschapen.

Al meer dan 50 jaar vervaardigt FEPLUS maatwerk met karakter uit ruw materiaal. Pure materie wordt in creatieve handen omgevormd tot strak en stijlvol design: een ware meta(al)morfose.

Degelijk en kwaliteitsvol maatwerk in metaalbewerking voor bedrijven, dat is waar Feplus garant voor staat.
 

Van eenvoudig plaatwerk tot straatmeubilair

Feplus is niet zomaar een metaalverwerkingsbedrijf. Wij helpen u als bedrijfsleider of verantwoordelijke met de creatieve uitwerking van uw ideeën. Ons modern machinepark verzorgt al uw plaatwerk tot de mooiste realisaties.

Daarnaast zijn we gespecialiseerd in hedendaags straatmeubilair. Belgisch maatwerk in eigen atelier, want uw design is ons streefdoel. Stuur ons gerust uw ontwerp.
 

Kwalitatieve metaalbewerking staat centraal

Kwaliteit staat bij ons centraal en is hetgeen wij u ook leveren.

Feplus plooit, lasert, construeert en last niet enkel de meest diverse producten voor u, wij zorgen ook nog eens voor een perfecte nabewerking en afwerking van uw producten door onder andere te coaten, trommelenfrezenverstekzagen, buigen, ponsen, ... .

De afwerking van uw product krijgt bij ons evenveel aandacht als de kwaliteit van het volledige productieproces. Alleen zo kunnen wij bedrijven een gunstige prijs-kwaliteit verhouding, flexibiliteit en klantgerichtheid garanderen.


Wenst u meer info over onze activiteiten of een persoonlijk bezoek?
Wenst u een vrijblijvende offerte te ontvangen?
Aarzel zeker niet ons te contacteren.

Contacteer ons voor uw metaalbewerking >>

* Wij behandelen geen particulieraanvragen

FE+  Metaalbewerkingplaatbewerking

Hagelberg 15
Industriezone 3 'De Heze'
B-2250 Olen
Tel.  +32(0)14 28 38 10
Fax  +32(0)14 28 38 11
info@feplus.be
BE 0881.272.912